Enterifleur
_1018864.jpg
 
 

Kedves Családtagunk, Barátunk!

Ahogy a meghívó átadásakor mondtuk, ez az az oldal, ahol az esküvőnkkel kapcsolatos tudnivalókat, részleteteket megtalálod. Szó lesz itt a pontos helyszínről, parkolási és szállási lehetőségekről, a mi kéréseinkről Feléd és persze elérhetőségeket is kapsz, amin Te jelezheted felénk, ha részedről merülne fel valami.

Kezdjük tehát az elején, engedd meg, hogy végigvezessünk esküvőnk napján!

Időpont: 2019. április 27.

Esküvő: 17:00

Helyszín: Tatai-vár, Zsigmond-bástya

Vendégvárás: 16:00-tól

Esküvőnk helyszíne a Tatai vár Zsigmond-bástyája, amit az alábbi térképen látsz. Itt kezdődik 16 órakor a vendégvárás, és itt tartjuk magát a ceremóniát is 17 órakor. Természetesen nem kell 16 órára itt lenni, ezt a kényelmes időkeretet inkább azért adtuk, hogy a távolabbról érkező vendégeink is a forgalomtól függetlenül nyugodtan megérkezhessenek.

IMG_0053.jpg

Parkolóhelyet az alábbi bejelölt részeken találhatsz a bástya környékén:

IMG_0061.jpg

A helyszínen Zoli fog fogadni Téged a ceremóniamesterünkkel együtt, frissítőt, némi harapnivalót kínálunk majd a várakozás alatt, hogy kitarts egészen a vacsoráig. :)

A szertartás végeztével, még mindig a bástyán, fogadjuk majd a gratulációkat - és egyelőre semmi egyebet! Ezután mi eltűnünk kb. háromnegyed órára a kreatív fotózásunkra, és ennek végeztével ismét találkozunk a második helyszínünkön, a Pálma Rendezvényház előtt, ami a bástyától autóval kb. 5 perc, gyalog kb. 15 perc séta.

IMG_0056.jpg

Ezen a térképen látod a Pálma Rendezvényház környékén a parkolási lehetőségeket.

Fotózkodás: kb. 18:45

Helyszín: Pálma Rendezvényház

Itt is frissítőkkel és némi harapnivalóval fogad Patrik, a ceremóniamester, míg mi 18.45 körül csatlakozunk Hozzád és elkezdődik a nagy fotózkodás. Patrik segít majd, hogy senki ne maradjon ki és minden kívánság teljesüljön.

_1018982.jpg

Vacsora: kb. 20:00

Helyszín: Pálma Rendezvényház

A vacsora helyszínén találsz majd egy táblát, hogy melyik asztalnál ülsz, ám konkrét ültetésre ne számíts. Egy asztalnál mindenki oda ül, ahol neki kényelmes (aki tehát sokáig italozik odakint, nekünk háttal fog csak helyet kapni, úgyhogy tartalékolj későbbre is ;)).

A vacsora 20 órakor kezdődik, és tálszervíz érkezik majd minden asztalhoz. Itt és már most bátorítanánk, hogy amennyiben valamiből kevés jut az asztalra, azt jelezd a pincérnek vagy a ceremóniamesterünknek! Ők azért vannak, hogy a felmerülő esetleges hiányosságokat orvosolják.  

Fontos, hogy ha valamilyen ételérzékenységed van vagy orvosi diétát követsz, minél előbb tudasd velünk! Arra is hívd fel a figyelmünket, ha valamit mellőznél (pl. húst). Minden igénynek igyekszünk eleget tenni, ha időben tudjuk, mire figyeljünk oda.

A vacsora végén lehetőséged lesz nekünk gratulálni, illetve ekkor fogadjuk azt is, amit esetleg hoztál nekünk. Az ajándékokkal kapcsolatban azt szeretnénk kérni, hogy ne készülj tárgyi dolgokkal, ha valamit adnál, azt lehetőség szerint borítékban hozd. Évek óta gyarapítjuk a háztartásunkat, mindenünk megvan, amire a hétköznapokban szükség lehet, ám hálával fogadjuk, ha hozzájárulsz valamivel a nászutunkhoz vagy az új otthonunk rendezéséhez. :)

Ezután következik a nyitótánc és a buli. A dínom-dánomot csak a torta és az éjféli menü szakítja majd meg. Menyasszonytánc nem lesz, de Katit egész éjjel megtalálod a táncparketten!

_1019037.jpg

A Pálma Rendezvényházhoz legközelebbi szálláslehetőségek:

Arnold Hotel (http://www.hotelarnold.hu)

Kristály Hotel (https://hotelkristaly.eu)

Amennyiben itt szeretnél megszállni, kérjük, azt jelezd nekünk. Rajtunk keresztül lehetőséged van kedvezményesen szobát foglalni.

További szálláslehetőségekről találsz egy listát Tata város honlapján (http://www.tata.hu), vagy egyszerűen nézz körül a Google mapsen, vagy valamelyik egyéb portálon (pl. Booking).

Ami kérésünk lenne Feléd:

  1. Mosolyogj, és élvezd velünk együtt a napot! :)

  2. Adj hangot a tetszésednek! Ha pl. a szertartás közben úgy érzed, hogy helye van az örömnek, tapssal, hanggal, stb. kifejezni ér...

  3. Szeretnénk megkérni,hogy a ceremónia alatt lehetőleg ne fotózz, bízz a fotósunkban. Ezt azért kérjük, mert a násznépről készült fotókon Téged szeretnénk látni, és nem a telefonod hátulját. ;)

  4. Ne habozz jelezni Patriknak, ha valamiben hiányt szenvednél!

  5. Amennyiben az esküvőn valamilyen oknál fogva nem tudnál részt venni, kérjük, jelezd ezt nekünk legkésőbb március 31-ig!

_1018869_datum.jpg

Ha az itt összeszedetteken kívül bármi kérdés, kérés felmerül, keress minket nyugodtan ezeken az elérhetőségeken:

Kati: 70/314-7539, kszilagyi@gmail.com

Zoli: 70/423-5571, czinazoli@gmail.com

Számítunk Rád! :)